Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравеите колеги!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравеите колеги!!!

Здрасти колеги наи накрая осъществих една от мечтите си, и имено да си къпя Алфа, 1,6i 16v , горе долу си имам представа как да се отнасям към автомобила си но все пак за първи път имам Алфа и ще ви помоля да микажете с какво масло е наи добре да я карам, да бухам ли добавки, какви проблеми горе долу може да ми даде(ако ваобще даеа проблеми ) и такива работи. Знам че сигурно ви е писнало да обяснявате елементарни работи, но аз здраво съм се филмирал да я изуча тази кола и за това вимоля за съдействие.
    МЕРСИИИИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    А и още нещо, до сега не се бях качвал в автомобил дето така да ме накефи
    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
    i dvete begachki

честито колега!!! Вече да ти е мирна главата щом мечтата е на лице. като отворисх капака горе в ляво има една червена лепенка там пише маслото с което е предпоръчително да я караш а именно селения 10w40. досега не съм срещал тема в форума за това дали някой е слагал добавки. кажи коя година е и какъв мотор тс или боксер? аз мога да те посъветвам да си пазиш окачването.
    Alfa Romeo 146 1.4 8V 94hp Boxer 97g.

Comment

ами alfa romeo 95-та година, ДВГ 1,6инж. 16 клапана 105 коня мисля че е мерси за савета ще го послуша, значи да внимавам за окачването? Слабо място ли и е или викаш просто Българските пъища са в дъното на всичко

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
      i dvete begachki

Comment

Честита нова придобивка колега! Много безаварийни!
        Щом е 1,6 16V би трябвало да е ТС, но за да не се чудим каква е, колега RaggaJungle, сложи модела на колата в подписа си
        Иначе маслото е Selenia, но търси 20K for Alfa Romeo.
        Пази си картера из наште дупки
        Има мноооого писано за маслото и картерите, само се поразрови с търсачката.

едит: 95-а няма 145 1,6 ТС да не е боксер? А и 1,6 ТС е 120 коне
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Алфата е 146 и не е ТС , незнам просто 1,6инж. 16v 105 коня, хей аз ще я взимам в понеделник тогава ще са и готови и документите до сега съм я карал само 2 пъти за проба (естествено човек на когото много вярвам я гледа много добре и каза че наистина си заслужава) единственото което не ми хареса като я карах беше че съединителя отделя много горе, и се чудя дали няма да се наложи да го сменям тука до има няма 1 година. мерси на всички за съветите, аз определено ще се поровя тук има страшно много информация за всичко което ми е нужно

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
          i dvete begachki

Comment

да ти е честита колега и умната с нея . 100% мотора е боксер щом е 105 кс и е 95г.

Comment

само че в такъв случай не е 16в, а 8 и е 103 кс
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

а честито и м ного безаварийни км.
                както каза един колега още се харчат боксерчетата
                дай някоя снимка да и се порадваме
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

мерси колеги за пожеланията и съветите, ще кача снимки разбира се,но първо утре след като я взема ще ходя да я мия и пастирам да свети както се казва после ще я карам цял ден сигурно хахаха както и да е мисалта ми беше че като я оправа ще я снимам и ще кача снимки да ви я покажа

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                  i dvete begachki

Comment

Здравеите пак, имам един въпрос, можете ли да ми кажете защо съединитяла ми отделя много горе? дали ще се наложи да го сменям скоро?

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                    i dvete begachki

Comment

Нема да се плашиш,караш до като почне да буксува и след това сменяш,по лошо от това да го смениш в комплект не може да стане,а той почти винаги се сменя в комплект.
                      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                      0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
                        Нема да се плашиш,караш до като почне да буксува и след това сменяш,по лошо от това да го смениш в комплект не може да стане,а той почти винаги се сменя в комплект.
                        А колко струва целият комплект?Защото и моя зацепва доста нагоре и скоро може и да започне да буксува?
                        Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

твоя мисля е 190 комплекта на стамболийски
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Working...
                          X